Author: Petter Lidbeck Genre:
Rating

Bogen handler om en pige der hedder Shirin, hvis mor forlader hende og hendes far. En dag var der en præst der tilbød hende og hendes far en herregård, hvor det eneste han skal gøre, er at holde huset og området. som betaling for dette får han penge hver måned og datteren får en hest.

Præsten har fortalt dem at de ikke gå op på loftet fordi der står et maleri deroppe som de ikke må.

En dag dryppede der vand ned fra loftet, så faren kravlede op på loftet, hvor han fandt billedet og tog det med ned, selvom han ikke måtte. Efter dette begynder faren at forandre sig og blive uhyggelig.

Shiriin bliver venner med præstens datter, som fortæller mange uhyggelige historier om den familie der både på herregården for mange år siden. Det var noget med t faren havde slået datterens kæreste ihjel og derefter låst datteren og hendes baby inde på et værelse.  En dag sent om aftenen høre Shirin en skud, det er faren der har skudt hendes hest, hun låser sig inde på sit værelse og vil ikke komme ud.

Men så en dag kommer faren og siger undskyld. samme dag om aftenen skal de til fest med hele landsbyen. når de kommer ned til festen, skal faren og præsten ud og sejle i en stor sø. Præsten prøver at slå faren ihjel og skære ham i hånden  med en stor kniv, og så skubber han faren i vandet.

Shirin kan ikke finde hendes og går rundt og leder i meget lang tid, hun finder hendes far med hovedet ned af i søen, hun prøver svømme ud til ham, men det er som om at han bliver ved med at flyde længere og længere væk. LIGE PLUDSELIG dukker præstens datter op i en båd sammen med præsten, præsten snitter Shirin med kniven, men hun slipper væk. Præstens datter hopper i vandet og prøver slå Shirin ihjel, men det lykkedes Shirin at slippe væk fra dem og for fa i nogen der kan køre hende på hospitalet. på hospitalet bliver hun syet og for af vide at der kommer en læge og ser til hende.

efter nogen tid kommer lægen, gæt hvem det er, det er præsten og hans datter, de slår Shirin ihjel. det viser sig nemlig at præsten og hans datter er dem der boede på herregården og er spøgelser der går igen.

Leave a Reply