Author: Morten Durr Genre: ,
Rating

Bogen handler om en dreng der hed Michael. Han var uartig og kom tit på inspektørens kontor og talte gramt i skolen. Han havde ingen venner. Han lavede tit stunts, men blev for voldile.

Der startede en ny dreng der hed Kurt som blev ven med Michael. De fik ballede fordi de lavede stunts som blev for vildt. De havde lavet paphuse i klassen, men Alexander syntes at det flydte for meget i klassen så de stemte om dem Michael og Kurt ville beholde pap husene. Matematik læreren syntes at der var for lidt plads i klassen så han trådte på en pap kasse og glid så han slog hovedet ned i bordet og kom på sygehuset.

Kurts far bestemte at Kurt ikke måtte lege med Michael mere og Kurt skuler flydte skole. Det var tals for Michael fordi det var hans eneste ven.

De skule ha tema uge Michael ville skrive om et land der hed Baldore. Baldore var et land han slev fandt på. Pluslig sad der en dreng ved siden af ham. Han vidste alt ting om Baldore. Dansk læreren sagde at Michael skule være stille og han sagde at han lavede projekt med Jimmy. Dansk læreren kunne ikke se nogen. Men Jimmy var Michael fantasiven.

Leave a Reply