Author: Kirsten sonne Harild Genre:
Rating

En pige ved navn Petrine har fødselsdag, i gave får hun en tur til Island hendes mor siger at hun skal ride på islændere. Hun glæder sig meget men hun synes det er svært at sige farvel til sin søde hest pjok.

Da hun kommer der ned for hun noget af en overraskelse, hendes gode ven Amanda skal også med på turen. De glæder sig bække til at ride. Første dag de rider skal Petrine ride på en sød hest, guideren Lena siger at den hedder Skvisa.Der er også løse heste med til at skifte på, for hvis man ikke skifter hest for den ondt i ryggen. Pertrine håber at hun skal ride på Skvisa de andre dage.

En af de sidste dage sker der noget der ikke måtte ske. For de løse heste rider den helt anden retning. De to guider Lena og Rebecca rider efter dem, galop galop galop. Meget hurtigt men ikke hurtigt nok de løse heste løber fra dem. Om aftenen er der meget stille.

Næste morgen ringede telefonen en mand siger at alle hestene er fundet, petrine smiler. Lige inden petrine tager hjem får hun et billede af hende og Skvisa. Nu glæder hun sig bare til at komme hjem til Pjok.

Leave a Reply